2017. február 27., hétfő

Et+11

Cicik leengedtek, nem érzek már semmit, hőm is lejjebb ment. Holnap van a nem várt....Ma már jöttem végre melózni, nagyon hiányzott :))) bár az cseppet sem, hogy a női wc-ben kelljen feltenni az utrót. Nem túl guszta folyamat :))) utána pedig lehetőségem sincs feküdni, max leülni pár percre.
Bevásároltam a legutóbb jól bevált expect márkájú tesztből. Ha van egy manónyi hcg, annak már lassan ideje megmutatnia magát. Félek picit az újabb csalódástól.


6 megjegyzés:

  1. Szia! A mellfájdalmam és a testhőm is ingadozott abban a várakozós 2 hétben. Sőt, a hőmérsékletem 35-36 között volt végig és azóta is. Ez még nem a vége, ne engedj a rossz érzéseknek! Tudom, hogy piszok nehéz, de tarts még ki pár napot. Drukkolok nagyon!!! Siag

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te mindig meg tudsz nyugtatni <3 :) bárcsak leszakadnának a melleim a fájdalomtól, de tegnap óta nem érzek semmit. Viszont ilyenkor már rügyezni szokott a fejem a sok pattanástól, most meg az nincs. Már nagyon izgulok, olyan jó lenne ha csütörtök lenne

      Törlés
  2. Oh, ezek a tünetek jönnek-mennek. Nekem 4+2-ön eresztett le a cicim, be voltam parázva, h vége. Holnap tesztelsz? Nagyon várom a jó híreket! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gőzöm sincs tesztelek-e holnap :( annyira félek hogy megint hómező lesz... talán jobb lenne a hét második felére tartogatni a pofára esést.

      Törlés