2017. június 26., hétfő

a punkciOOOO

A 4-es szekrényt választottam, ez volt a 4. punkcióm és 4 petesejt lett.
Picit többre számítottunk, de hátha ez hozza meg a sikert.
Nagyon fáj a hasam, pedig ilyenkor nem szokott ennyire, még vérzek is picit.
A doki szerint rengeteg tüszőm volt, csak üresek.....számot nem mondott. 
Merem remélni hogy ez nem a közelgő petefészek kimerülésemet jelzi így 33 évesen, mert akkor köszönöm, de ez volt az utolsó stimulációm.


4 megjegyzés:

  1. Szia, ne aggódj, a 4 is szép, és tudod, a sikerhez egy is elég :) Amúgy sajnos nincs 2 egyforma hónap, most valószínű pont egy "rosszabb" hónapot fogtatok ki, amikor is hosszabban kellett stimulálni és sok volt az üres... de ne aggódj, ez a végeredményt nem befolyásolja :) És semmiképp sem a kimerülés jele! Drukkolok!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a bíztatást :) szerintem csak rossz volt az időzítés, vasárnap lett volna esedékes a leszívás. De a sors így akarta. Azért remélem lesz belőlük szép embrió amit beültethetnek. Dél körül kell hívnom őket, addig meg izgulhatunk.

      Törlés
  2. Nem lehet az endometrizistol a sok ures tuszo? Az endometriozisra kifejezetten rossz hatassal van a stimu. Drukkolok,hogx mind a negy sejtecske elmenjen 5 napig

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt sajnos csak egy újabb lapar tudná kideríteni, ami még talonba van, de reméljük nem lesz rá szükség. Mára kiderült hogy 2 apróság van, nekik kell most a drukk :)) ha minden jól megy szombaton költözés

      Törlés