2017. június 27., kedd

A két befutó

Úgy látszik a tápoldatba kevés ajzószert fecskendeztek, vagy a 4 kis meggymagom nem volt eléggé kiéhezve.

Mindösszesen 2 embriócskánk lett, de ez is több mint a semmi.

A biológus sajnos nem tudott konkrétumot mondani, csak azt hogy normálisan időben megtermékenyültek. Pedig érdekelt volna hogy érettek voltak-e a kicsikéim, illetve hogy G mit produkált.

Csütörtökön kell ismét telefonálni, hogy meg vannak-e még. Ha igen, akkor blasztociszta állapotba szeretném visszakapni őket és szombaton lesz a traszfer.
Megosztanám veletek az étlapomat is:

- Doxycycline 2x1 (gőzöm sincs minek ide még antibiotikum is....hülyeség)
- Utrogestan 3x2 mai naptól
- Prednisolon helyett Medrol  2x1 (ez volt itthon, doki kérdezte szeretném-e, fura hogy én döntök, de már megszoktam)
- Clexane (szintén a kívánságlistámon volt, de azt hiszem inkább száműzöm, lehet ő okozta ezt a pocsék stimut? Meg unom a bökdösést is :( ) lecserélem aspirin protectre
-L- thyroxin (ezt holnaptól önhatalmúlag megemelem 75 mikrogrammra)

Száműztem a Q10-t és társait, mindenféle formában, ubiquinol, asthaxhantin stb.... méreg drága és nem hozták meg a várva várt hatást. A vitaminokat is hagyom a csudába, elvégre nyár van, sok-sok gyümit eszek és rengeteg folyadékot iszok. Nem sanyargatom magam egy ideig.

2 megjegyzés:

  1. Antibiotikumot azért adnak mert a beavatkozás (punctio, transfer) alatt megsérül a nyálkahártyád és bemegy valami genya baci. Ugyanúgy mint műtétkor is adnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom hogy az lenne a célja, de ilyenkor úgyse megy az ember usziba, meg előtte adnak mindig kliont. Arra "jó" max. hogy ha nem vagyok résen, előhozza a gombát.... Előző punkciókor pl. nem kaptam és nem volt semmi bajom. Bár az is lehet hogy véletlenül maradt ki.

      Törlés