2017. április 24., hétfő

ET+6

Az első 5 nap döccenőmentesen zajlott, sikerült 100%-osan elterelni a figyelmemet egy kis wellness hétvégével, így nem agyaltam a szokásos tüneteken sem.
A szaunázást szerencsére meg tudtam állni, viszont a gyógyvízben eltöltöttem pár röpke percet és egy csúszdázás is összejött, de önmagamhoz képest nagyon is visszafogott voltam :)
Ma reggel viszont indulni kellett a melóba és megint rámtört ez a lombik-pánik. Hogy újra itt vagyunk, tisztára mint egy mókuskerék. Gyomorgörcsös 1 hét jön, aztán a hómező, aztán sírás. Utána pedig megint az agyalás hogy hogyan tovább, tízezres csodavitaminok, csodagyógymódok, aztán megint a reménykedés, megint beültetés, megint izgulás, idegeskedés.... Már annyira unom,  cipelem ezt a terhet, de szívem szerint néha elhajítanám jó messzire vagy másra akasztanám. Legyen már végre vége :(
Rendeltem magamnak is Astaxanthint, hátha kapóra jön a következő stimulációnál. Feltéve ha addig ideér. Most ügyesen rendeltem, remélem nem vágnak meg a vámmal, áfával, mert betartottam a 22 EUR összeg határt.
A héten mindenképp fogok tesztelni, de szerintem hamar túlleszek a vv-n is. Ha nem muszáj, fölöslegesen nem tömöm magam progeszteronnal.

6 megjegyzés:

  1. Tudom hogy a sok sikertelenség után nehéz hinni a csodákban,de remélem hogy ez a csoda most nálatok kopogtat!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már ideje lenne hogy kopogtasson a csoda :D azt hiszem legközelebb rendelek azt is az iherb.com-ról :))

      Törlés
  2. Profi iHerbes lettel 😄 Tokre megertelek, ki ha en nem? De akkor van vege amikor kezedben a verveteli eredmény, addig nem kell lezarni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhh, akkor van vége szerintem, ha megszületett a gyerkőc és egészséges. Baromi hosszú addig az út....Sose érünk oda

      Törlés
  3. Még szerencse, hogy a bébibogyók magasról tojnak rá, hogy mi hogyan érezzük magunkat. Már pár naposan önfejűek. :D Ha épp minden ok, akkor beágyazódnak, akár magad alatt vagy, akár nem. :) Hányadik napon mész vv-re? Remélem elhamarkodtad ezt a mostani vitaminrendelést és csak terhesbogyókra lesz szükséged! :D Siag

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szorítok :) És nagyon is megértem, hogy kivagy néha ...:( (pinkm.)

    VálaszTörlés