2017. április 17., hétfő

készen állok

A tavaszi szünet nagyon gyorsan elrepült,takarítással illetve a  hétvégén családi banzáj volt nálunk. Sikeresen odaégettük a bográcsos pörit (jó tanács, ne bízd rá senkire a kaja felügyeletet, se a pasikra, se az anyósra, mert rossz vége lesz)
Ma végre kicsit kettesben voltunk G-vel, úgy döntöttünk lemozogjuk a húsvéti úszógumit és elmentünk futni a Mátrába. Fantasztikus idő volt, szikrázó napsütés,14 fok, mi rövidgatyóba :D rengetegen voltak, óriási nyüzsgés, jöttek-mentek a locsolók, túrázók. Sikerült 13 kilcsit lefutnunk, de a közepe kínkeserves volt, mert begörcsölt a vádlim. Most ott tartok, hogy alig tudok ráállni :(
Idén is sikeresen meg lettem öntözve, garantáltan nem fogok elhervadni, mert nagy mértékű locsolást kaptam, egy 10 literes vödör víz formájában Old Spice-al feldusítva...



Egy hete tart az antioxidáns kúra, próbálom rendszeresen újratölteni a dobozkát G-nek.


Holnapután utazik a szívem Londonba és gőzöm sincs hogy a repcsire fel szabad -e vinni ennyi vitamint. Azt mondta az én férjecském,hogy nem viszi a dobozkát, hanem majd bezacskózza az 5 napi adagot külön-külön. Na persze, aztán majd szétszedik a reptéren, mert azt hiszik valami drogdíler... Bjuszika, itt vannak a jelenlegi bogyók. Semmi extra, csak a szokásos cink, szelén,folsav,E,B,C vitamin és a 3 amcsiból rendelt antioxidáns.



Holnap reggel elmegyek körmöshöz, szoliba, aztán dobok egy telefont hogy felébredt-e az én kis 3BéCikém. Ha igen, akkor irány BP és jöhet a 8. Újabb izgalmas hetek következnek.
Mindenkinek Boldog Nyuszit!

11 megjegyzés:

  1. Juhúúúú, hány óra felé kell telefonálni? Gondolok a kis pötyire!!!:) siag

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondta a doki :D úgy látszik már tudja hogy rutinos vagyok. Gondolom a szokásos, 10-11 körül. Most azon agyalok hogy ha nem is ébred fel, csak fel kellene mennem egy konzira, mert akkor 1 ciklus pihi és utána indul a fogigátló. De marvelonból csak 10 szemem maradt és nem tudok honnan szerezni. De azért bízzunk benne hogy felébred a kis pötty :)

      Törlés
    2. Igen, akkor tényleg jó lehet egy tali a dokival, egyből át tudjátok beszélni, hogy pontosan mikor mit kezdj szedni és fel is tudná írni a Marvelont. De most sokkal fontosabb, hogy felébredjen az álmából a kis bébibogyó!!! :) Nagyon drukkolok neki, utána meg nektek!!! :)

      Törlés
    3. Drága Hunti! Nem lesz arra a marvelonra szükség mert felébred a pottom es bevackolja magát az albiba.
      Viszont szivesen elküldöm a teso projekthez a megmaradt másfél levél regulonomat, én azt szedtem az utolsó stimum előtt. Ugyesek legyetek, drukkolok. Annababo

      Törlés
    4. Az biztos hogy egy igazi csoda lenne, ha ebből a kis fekete báránykámól születne meg a lurkó :D még másfél óra és telózhatok hogy mizu

      Törlés
  2. Hajrá drukkolok nagyon, hogy végre sikerüljön!

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. kiegészítettem a bejegyzést a részletekkel

      Törlés
  4. Hajrá Hajrá! Amiről még nagyon sok jót olvastam az a nagy dózisú L-arginin. Napi minimum 6 gramm! És a nagy dózisú q10 minimum napi 200 mg.
    Profeltilben mindekettőböl van ugye valamennyi, de a cikkek szerint a brutál dózis hatásos.

    VálaszTörlés