2015. december 9., szerda

ET+8 avagy a nagy pofára esés

Reggel a szokásos időbe mentem dolgozni, már éreztem az órán hogy valami nem oké odalent.
Úristen, meg fog jönni.... Tuti megjött....tisztára olyan érzésem volt. Már csak arra koncentráltam hogy csengessenek ki, mert akkor futás a wc-be.
Végre ütött az órám, 9:25. Sprintelés a mosdóba.... Annyira tudtam, volt egy kis barna maszat.
Babonából nem tettem be tisztaságit reggel, megbeszéltük G-vel, hogy ma nem állít be Vérnéni.
Szerencsére volt egy lyukasórám, így gyorsan döntöttem. El kell menni vv-re, azonnal.
Hisz volt 2 haloványka reménysugaram, már megint fals tesztek áldozata lettem volna?
Be a kocsiba, irány a helyi kórház. Jól  megvárattak a centrumlab előtt, de szerencsém volt, mert a kedvenc fiatal ápolónőm volt az ügyeletes így nem kellett átmenni a másik épületbe a vv-re, megcsinálta nekem ott helyben.
Gondoltam, ha már itt vagyok, nézettetek TSH-t és progeszteront is a hcg mellé. Estére lesz eredmény, e-mailbe küldik majd.

A vv után sprinteltem haza, gondoltam beadom korábban a prolutex szurit, hátha az majd visszatartja a kezdődő menszimet, úgy hogy hazarobogtam. Nem is gondolnám hogy ennyi minden belefér 45 percbe, de még egy tesztet is volt időm csinálni, ami hasonlóan haloványka volt mint a hajnali.



Estére megjött a végítélet. Azt gondoltam hogy nem lesz sok a hcg ilyen haloványka teszttel, olyan 5 körüli volt a tippem. Ehhez képest már megint kopp. HCG < 1 (vagyis nulla)
Hogy a csudába? Akkor mi van a teszten? El tuti nem áztattam, mert ez csepegtetős, 4 ill. 6 csepp ment rá, szigorúan. Lehet hogy kiszáradt, de az utóbbi kettőt 10 percen belül már látni lehetett.
Ki érti ezt....
próbálom feldolgozni, persze még nem adjuk fel, hátha csoda történik velünk. 2 adag szurim van még. Az egyiket perceken belül beadom. Ha péntek reggelig nincs menszi, akkor újra tesztelek.

Viszont az nem fér a fejembe, hogy hogy a csudába lett a progi szintem ilyen alacsony. 14????
35 ezer ft-ot hagytam ott a patikában a duphastonra és a prolutexre. Nem szívódna fel rendesen??
De hát injekció...  a szövetek közé megy.
Egyszer úgy szeretnék leülni és  beszélgetni egy meddőségi specialistával aki meghallgat és válaszol a kérdéseimre, mert tényleg érdekel. Hogy a francba ilyen alacsony ez az érték. A ref. határon kívül volt. Kíváncsiságból előkerestem életem első hormonsorát, amikor még azt se tudtuk hogy lombikunk lesz és 69 volt a progi szintem, spontán.
Gondolom itt a szervezet nem termel semmit se magától, de hogy ennyire nem lehet pótolni kívülről, azt nem is sejtettem. Gyanús volt hogy nem fáj a cickóm, valószínű ettől volt.
Sz doki tuti azzal jön majd, hogy én erőltettem a szurit, ha az utrót szedem akkor biztos magasabb. De most legalább megúsztam igazi barnázás nélkül. Nem való nekem ez a stimuláció utáni beültetés :(

Ma megyünk G-nek hormonokat nézni, hátha ott van valami gixer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése