2017. szeptember 5., kedd

1. genetikai uh

Beléptünk a 2. trimeszterbe, szerencsére a tüneteim már kezdenek kimúlni. Persze az éjszakai pisilés sorozat még mindig meg van. Sajnos a pocakom inkább elhízásra emlékeztet mint hogy kismama lennék, mert még nem úgy gömbölyödik ahogy kellene, a gatyókat már be se tudom gombolni. De eljön mindennek az ideje, nem igaz?

Ma voltam az sztk-s 12. heti ultrahangon, nem bírtam a fenekemen megülni és elmentem. Igaz holnap lesz az igazi, fizetős 4D-s kombinált teszt amire G is el tud majd jönni.
Szóval eszem ágában sem volt kihagyni a mait :)
A tények röviden:
Minden rendben van, orrcsont látható, CRL: 58 mm, nyaki redő 1,4 mm, fejátmérő 21 mm. Húgyhólyag, gyomor telítődik, minden csontja, végtagja szabályos :) a méhlepény a mellső falon tapadt meg, röviden ennyi. 12+3-nak mérte a gép.


4 megjegyzés:

  1. Tiszta szívből gratulálok nektek!❤ és további egészséges növekedést!!!
    Mi tegnap voltunk uh-on, 8+4nek mért a gép, menszesz szerint ma vagyok 9 hetes :) picurral minden rendben, csak a petezsák mellett van egy kis vérfolt, ezért pihenésre ítéltek!
    Örömmel olvasom a veled történteket és drukkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen veletek! KorNicsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük 😘
      Hiányoltalak a fórumról, jól eltűntél a magas hcg-vel 😁 Örülök hogy minden rendben van, pihizz ezerrel és tényleg kíméld magad. Most a picúr a legfontosabb. Mikor kell legközelebb menni? Tavaszi babaeső lesz úgy látom 😍

      Törlés
  2. Gratula a pocaklakó szépen cseperedik!😀Írj majd mi volt a fizetősön!

    VálaszTörlés
  3. A fórumon inkább csak olvasó vagyok :) ritkán szólalok meg...Legközelebb a 12ei héten (szept.28) kell mennem, de addig úgy sem bírom ki és közbe még 1x elmegyek itt a közelembe egy dokihoz, csak hogy nyúgodt legyek a picúrka miatt ��
    KorNicsi

    VálaszTörlés