2016. október 17., hétfő

G00D ByE V I S A N N E

Ma volt a várva-várt megbeszélésünk K dokival. Nem úgy sült el ahogy terveztük :(
Igaz még 30 napig kellene szednem a klimax bogyót, de jól tettem hogy a mait nem vettem be, mert a kedvenc dokink le is állított róla azonnal. Állítása szerint 3 hónap kell mire kiürül a sok hormon a szervezetemből (vagyis a gyógyszergyártó cég tájékoztatójában az szerepel, hogy 90 nap elteltével nincs hatással a petesejtre, amit persze nem találtam meg a neten,bármennyire is ügyes vagyok) De mivel ez nekünk nem friss beültetés lesz, hanem fagyasztott,úgy gondolom ettől picit el lehet rugaszkodni. Bár a férjem ezzel egyáltalán nem ért egyet, nem szeretne beteg gyereket.... de én meg nem szeretnék 2017-es beültetést. Így is már mióta szenvedünk ezzel az egész lombikosdival, most megint toljam az egészet jövő évre??
Most örömmel venném ha lenne egy gyógyszerész barátnőm és kiokosítana a Visanne kiürüléséről:

A rendelkezésre álló adatok alapján a menstruációs ciklus a Visanne-kezelés abbahagyása után 2 hónapon belül normalizálódik. Ezt még meg is értettem, no de a többi??!! 
A dienogeszt szérumszintje két fázisban csökken. A terminális diszpozíciós fázist egy megközelítőleg 9‑10 órás felezési idő jellemzi. A dienogeszt metabolitok formájában választódik ki, ahol is a vizelettel/széklettel történő kiválasztódás aránya 0,1 mg/kg‑os dózis orális alkalmazását követően kb. 3:1. A vizeletben lévő metabolitok excretiós felezési ideje 14 óra. Szájon át történő alkalmazást követően az alkalmazott dózis kb. 86%‑a választódik ki 6 napon belül, és ennek a mennyiségnek a nagyobb része az első 24 órán belül, főként a vizelettel ürül ki.
Ha valaki megfejtette, legyen kedves ossza már meg velem :) Annyit azért leszűrtem hogy jó lesz ha literszámra iszom majd a vizet.
Szóval arra jutottunk, hogy 1 ciklus mindenképp kimarad, remélhetőleg akkor kiürül ami kiürülhet a menszivel, bízom benne hogy cisztamentes is leszek.

A terv a következő: türelmes leszek, nyomatom ezerrel a sportot, rengeteg folyadékot iszok, elkezdek itthon iszappakolásokat csinálni, tartom a gm diétát, szedem a fertilovit endót és remélhetőleg még december 22-ig belefér a beültetés, ugyanis jön a téli leállás....
Persze ehhez az kell, hogy emberi időbe jöjjön meg :)
Így továbbra is várunk és újratöltünk.

3 megjegyzés:

  1. JUj, nagyon örülök, hogy vége a gyógyszernek...!! Azért nem semmi, hogy ezt végigcsináltad ilyen ügyesen! Igazán szép kis felkészítést kapott a szervezeted, úgyhogy most már sikerülnie kell:) És szorítok, hogy idén beleférjetek. Igen, ilyenkor már az a rossz, hogy ha az ember beleéli magát, akkor borzasztóan soknak tűnik várni még. Remélem nem kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem bánom cseppet se hogy picit előbb véget vetettünk neki, ez az egész lombikosdi egy türelemjáték. Bízok a sikerben, de csak egészségesen, azért próbálok reális maradni :) remélem neked a Mikulás nekünk pedig a Jézuska hoz zebrás tesztet. Mikor lesz a beülti? Lehet már tudni?

      Törlés
    2. nem tudom még, még nem voltam első uh-n sem, utána többet tudok:)

      Törlés