2015. október 20., kedd

Irány Budapest

Ma nagyon mozgalmas napunk volt, a terv szerint 6 előtt picivel elindultunk a fővárosba, 80 km várt ránk. Azt hiszem, elmondhatom hogy felállítottuk az eddigi legdurvább negatív rekordot, mert 2 óra 25 perc alatt jutottunk el a célba. Imádom átszelni egész Budapestet a reggeli csúcsforgalomban.

Kicsivel 8 után megtörtént a vérvétel, és mint kiderült, majd telefonon fog értesíteni SZ. Cseppet felkaptam a vizet, mert itt bizony konzultációk lettek anno megbeszélve a véreredmény tükrében. Ezt természetesen szóvá is tettem az asszisztens hölgyeknek :D 

Mivel sokat kellett várnunk az eredményre és szeretett SZ dokira, leruccantunk a Géndiagnosztikába, hogy drága férjem vérét is megcsapolják. 3 hét lesz, mire elkészül a citogenetikája.
Gondoltuk, ha már ott vagyunk, csináltassunk egy új spermaképet is, jó lenne tudni volt-e értelme annak a rengeteg vitaminnak, így hát bement G az ominózus szobába már-már rutinosan, hogy kényeztesse magát.
Egész úton hallgathattam, hogy milyen bizarr pornófilmek voltak feltöltve a tv-re, és milyen szívesen maradt volna még odabent . De hát az idő nagy úr, siettünk vissza a hegyre, mert közben elkészült a hcg eredményem.

Türelmesen vártuk a konzultációt, hogy mit mondd majd a doki.
Hcg zéró, amit sejtettünk :(

Hogyan tovább?

Minden áron ránk akarta tukmálni a C kategóriás kis fagyi babyt. Miután tegnap a biológus is lebeszélt róla,így ragaszkodtam egy új stimulációhoz, hátha az jobban sül majd el.
Márciusi tb-s időpontunk van, így mindenképp fizetős lombik lesz, mert kizárt hogy még fél évig a fenekemen üljek és várjam a csodát :)
A jó hír, hogy kövi ciklusban már kezdünk is. 
Most kevesebb adagba kapom majd a Gonalt, viszont nem az első, hanem a 3. napon kell elkezdenem szúrni. Remélem ez a kis változtatás bejön majd.
Receptekkel a markomba viharosan távoztunk, pedig még annyi kérdésem lett volna, de az agyam mostanság szita :)
Visszasuhantunk G. spermaképéért, mert időközben elkészült.

Háááááááát, elég érdekes volt az eredmény. Tudtuk hogy rossz, és valószínű nincs sok javulás, na de hogy ilyen értelmezhetetlen, pontatlan, zagyva leletet kapunk, azt nem is sejtettük.
Egy fiatal hölgy behívott minket, hogy közölje a rossz hírt. Szegénykém hihetetlen rémült képet vágott.
Az eredmény: látóterenként 0-1 spermium. WTF???
Ezenkívül tartalmazta még a ph értéket, és a mennyiséget,.... ezt itthon is le tudtuk volna mérni, ingyen. 
A kérdéseimre természetesen nem tudott válaszolni. Mennyi a spermiumszám, összspermium, morfológia, jól mozgó, kerek sejtek stb??
Szóval kicsapta a férjem egy ócska pornóra 13 ezerért :)

Utolsó  betervezett állomásunk a CentrumLab központja volt.
Már így is fogytán van a vérem, hisz lassan távozik a Vörös Szörnyeteg, de azért még 3 kémcsővel levettek.
Végre sikerült megnézettetni azt a bizonyos 4 bűvös gént: Prohtombin, Leiden-mutáció és a két MTHFR, Az eredményre elég sokat kell várni, de az apróságok 1-2 nap múlva elkészülnek.

Hazafelé beugrottunk egy régi kedvenc étterembe a jól megérdemelt fincsi ebédünkre. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése